Siste nytt

Edelt metall til Andreas Stausland under året NM

Andreas Stausland vant sølv under NM jegertrap i Sannidal i helgen som var. I sankthanshelgen vart det bronse under NM Nordisk trap. Songdalen JFF og Songdalen Leirdueklubb er stolte over å kunne ha en så god skytter i våres miljø.

Andreas er også uttatt til å skyte med flagget på brystet i løpet av høsten. Først skal han være med på landskampen mellom Norge, Sverige og Danmark, der alle landene stiller med 24 skytere fordelt på både seniorer, damer, junior og veteraner. Denne konkurranse skal gjennomføres av Tvedestrand og vil bli avholdt 13- 14 august.   I tillegg er Andreas tatt ut som en av tre seniorer som skal konkurrere om å bli nordisk mester, dette skal skje i Enebakk, helgen 25-26 aug. Vi ønsker han lykke til..

Under disse NM var det kort vei opp til seieren, både i Jegertrappen og Nordisk trap var det snakk om 1 due. Og da snakker vi om små marginer, 99/100 og 148/150. I begge konkurransen har han vært innblandet i omskyting, jegertrap var det 4 stykker som var innblandet i omskyting om andre plassen, denne vant Andreas, under NT var det omskyting mellom 2 stykker om 2 plassen , denne tapte Andreas..

Under NM i Jegertrap vart finalen send direkte på nettet den vil bli lagt ut på you tube en av nærmeste dagene. Du kan bruke denne linken , du kan se disse her og her er det mye spennende skyting og følge med på og i tillegg kan du se på mye fin teknikk.

Stevne som skal arrangere i høst kan kan følge med på leirdue.net

Av de andre Songdalen skyteren under disse NM var der fleste dessverre lengre nede på resultatlistene, under jegertrappen fikk Rolf Wiig premie.. Ellers var det dårlig med premier til Songdalen. Under NM Nordisk trap vart det ingen premier.. Så det er bare å hjem å trener gutter og jenter..