Siste nytt

Åpningstider på Stemtjønn

Riflebanen:     

Banen er nå open for vanlig skyting. Det kan også skytes jegerprøve begge dager

Tirsdager kl 1800  Rifleskyting, prøveskyting og treningsskudd..


Haglebanene:

 Mandager kl 1700- ca 2000. Vinterstengt  i perioden 1 okt- 31 mars

 Onsdager kl 1700- ca 2000. (Er det mye folk noe lengre).

 

Firmaskytinger er planlagt til Torsdagen, vi setter stor pris på om dere tar turen med firmaet eller en vennegjeng for skyting

 

Vi holder åpent på leirduebanen hver mandag (vinterstengt 1okt – 31 mars) og onsdag fra kl 1700, vi har to baner til rådighet med flomlys og to uten. Banen holdes åpen året rundt, det eneste er de dagene at været gjør til at vi ikke kommer opp til anlegget grunnet snø. Men dette blir det lagt ut melding om på hjemmesiden.Vi holder oppe sporting banen på Onsdager

Onsdagene er det gående en cup på bane 3 derfor er denne banen som regel opptatt, men vi har 3 baner til rådighet for alle. Cupen har start tidpunkt kl 1600, mens de andre banene åpner kl 1700.

Vi låner ut hagler og har instruktører på banen til en hver tid. Så trenger du hjelp med noe, ikke vær redd for å spørre!

Riflebanenbane har åpent hver tirsdag fra kl 1800 i perioden fra 14/04 til 01/10. Her kan det skytes på løpende elg, elgskive og vanlig blink. Alle skiver har digital anvisning. Etter ferien blir banen oppe 2 dager i uka.

Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig kveld med skyting.