Siste nytt

Reint bord til Songdalen JFF i fylkemesterskapet.

Årets fylkemesterskap i jegertrap var gjennomført i helgen med mindre deltakelse en forventet. Ettersom at fylkes mesterskapet kolliderte med et stevne på Østlandet neste helg og mange av Lindesnes sine skytere og et par fra Songdalen reiser ditt valgte arrangøren å flytte stevne. Vi hadde deltakere fra både Kristiansand, Lindesnes og arrangørklubben. Vi takker alle som tok turen og beklager at andre valgte å ikke komme.

Etter det første 50 skuddene var konkurranse rimelig åpen da flere skytere hadde jevne resultater og alt skulle avgjøres i finalene.

Første finale var junior og dame final og etter at finale var over sto Torjus Aurebekk igjen som fylkemester i junior. På andre plass kom junioren Arne A. Brøvig som var med i sitt første stevne noe gang, vi gratulere med god innsats begge to.

I dame klassen vart Monica Eftevåg fylkesmester.

I seniorklassen vart det en spennende finale der flere byttet på å lede men til slutt var det Frank Cascampas som drog i land seieren etter jevn skyting hele dagen. Nr 2 vart Sondre B. Grimestad og nr 3 Rolf Wiig.

Neste stevne er Gamebore cup 2019 som starter fredag 7 juni kl 1700