Siste nytt

Gamebore cupen 2019 NT.

Fredag 7 juni kl 1700 settes årets gamebore cup igang.. Det blir skyting Fredag, Laurdag, Søndag og Mandag. Stevne er et Nordisk trap stevne med 4 muligheter for LK kval.

Gamebore har sponser en del premier i tillegg ser det ut som en annen aktør ønsker å sponse uttrekkspremier i klassen junior og ungdom.

Det vil bli premier i alle klassene og det er 3 av stevne som vil telle med i premie listen. Det vil i tillegg være redusert deltakeravgift for disse dagene. Det vil bli premier til totalvinneren.

Vi jobber også med å se om vi kan få til en sudden finale hver dag der klassevinneren er kvalifisert med dette er ikke heilt klargjort ennå.

Påmeldingen er åpen på leirdue.net og vi oppfordrer deltakere til å melde seg på snarest og slik at vi som arrangør kan legge planer for helgen. Vi ønsker heller at noe få melder seg på og så trekker seg en at deltakere venter til siste dagen med å melde seg på.

Vi ønsker spesielt velkommen til deltakere som kommer langveisfra, skulle dere trenge hjelp til å finne overnatting eller dere ønsker å overnatte på anlegget blir det gode muligheter for dette.

Vi ser frem til fine dager på Sørlandet med mye god skyting og sosialt samhold..

Velkommen skal dere være 🙂