Siste nytt

Terminlisten for 2019 er klar:)

Terminlisten for 2019 begynner å ta form, stevner i NSF er godkjente og fastsatt. Njff har ikke sendt ut stevnene offisielt ennå og derfor kan det komme endringer om det er lite sannsynlig.

Det blir mye stevne også i 2019, det blir stevner i Kristiansand, Lindesnes og Songdalen. Haglecupen skal også til neste år gjennomføres og pr nå veit vi ingen ting om de er noe regelendringer på gang.

Legger ved terminlisten slik den ser ut pr i dag for Aust, Vest- Agder og Rogaland.

Den finner du her.

Som dere ser er det lagt opp til lagskyting i to stevner i Songdalen, her planlegger vi å skyte 100 skudd lagskyting, 3 og 3 er på lag. Det er ikke bestemt om vi skal trekke lagene eller om skytteren selv kan velge lag, men dette finner vi ut av. Stevne er registrert som jegertrap og dermed vil de 50 første skuddene telle som klasseføring for 2020.Under dette stevnet er det lag som skal skytes og ikke enkeltvis.

Fylkes mesterskapet skal i år gå i Songdalen 1 juni i jegertrap og 2 juni sti i Lindesnes.

Klasseføringen for 2019 er ikke heilt klar men den kommer så fort den er godkjent. Minner om at i NSF skal fra 2019 klassene endres og dermed vil det bli V55- V65- V73 som er det aktuelle klassene for Veteraner for 2019. A-B-C kravene er ikke klare men vi tror nok at disse sannsynligvis vil ligge rundt 95- A, 89- B og 88 og lavere C. K1 er 89 eller høyere.

Ønsker alle forsatt en fin høst. Vi skytere på stemtjønn Mandager og Onsdager, vi holder opp mandager så lenge som der kommer folk. Onsdager er det åpent. Vi legger ut melding når det blir stengt på Mandager.. NB: dette gjelder haglebanene.

Elgjakten for sesongen 2018 er over og anlegget kan brukes som vanlig.