Siste nytt

Neglespretten gjennomført i vinterlige forhold

Uten at dette satte en stopper for Espen Noddeland som vant stevne med det flotte resultatet 74. Nærmeste konkurrent hadde 69 etter finalen.

18 deltaker hadde funnet veien til Stemtjønn denne dagen og der fantes ingen problemer med å komme opp etter at brøytemannskapene fra Frustøl As hadde gjort en kjempejobb. Ettersom at Espen hadde fullt hus etter 50 skudd var det meste av spenning over når det kom til hvem som skulle vinne stevnet. Stevnet var gjennomført under fine forhold, uten regn og vind.

I tillegg til at det var fint ut hadde Fru Nodeland tatt med seg vaffeljern og rører, noe som vart satt stor pris på av deltakeren og ikke minst så gav dette en ekstra fin inntekt til kiosken. Tror dette var et av høydepunktene for mange som ikke var like heldige med skytingen.

Resultatene fra stevnet finner du her. 

 

Neste stevne er 17 februar da vi igjen arrangere et 50 skudd jegertrap stevne. Vel møtt, 

NB. Kan bli avlyst på kort varsel om været sette en stopper.