Siste nytt

Utmerkelse til Odd Stedjan og vellykka jegertrap stevne.

Odd Stedjan vart tildelt diplom og en gave under premieutdelingen etter jegertrap stevne. Andreas Stausland vant stevne med 73treff etter finalen, i tillegg vart han tildelt heile 3 pokaler etter forskjell gode prestasjonen i løpet av de siste årene.

Odd har etter å vært aktiv i Sjff de siste 35 årene valgt å trekke seg i fordel for yngre krefter. Alle i Sjff takker Odd for en fantastisk innsats gjennom alle disse årene. Vi håper at vi forsatt kan se Odd i anlegget framover, kan alltid være godt å få gode innspill fra eldre ringrever.

Vi hadde også et flott stevne, forholdene var fine, det eneste var at det var litt kaldt. Andreas vant stevnet med 73 treff etter at finalene var unnagjort.

Under premieutdelingen vart også Rolf Wiig hedret for innsatsen under Veteran NM, der han klarte å bli Norgesmester for andre år på rad.

Det vart også delt ut flere vandre pokaler som har ligget en del  år, Arnold har tatt ansvar for å oppdatere disse og derfor var disse klare for å deles ut. Andreas fikk tre av disse, Harald Flaen fikk også utdelt en.

Etter at premieutdelingen var over vart det servert smørbrød, vi hadde en fin avslutning stund.