Siste nytt

Sesongen 2017 er igang.

Årets første stevne var arrangert i helgen under fine forhold. Heile 37 stk hadde tatt turen ti Stemtjønn midt på vinteren..

Vinner var en av Songdalen LK sine nye medlemmer nemlig Stig Barka med heile 97 treff, neste på lista vart Jette Marie Grimestad Buksholt, Lindesnes jff med 94 treff, jenta som i år har valgt å konkurrere i dameklassen. Så dette er første skremmeskuddet om at ho kommer ikke til å bli en kasteball i denne klassen.

Beste Junior var Arnt Sigurd Christensen, Lindesnes jff, som startet sesongen igjen godt og det blir spennende å se om han også i åre klarer å komme med på Landslaget.

Songdalen LK kommer i år til å ha en fin gjeng med juniorer/ ungdommer. Vi håper at vi skal få til noen treninger i løpet av våren der disse blir invitert. Vi håper vi kanskje kan hente inn noen trener krefter både fra lokal og skytterforbundet..

Heile resultatlisten finner du her

Rangering for 20 beste i Vest agder finner du her.

Denne listen vi nå bli automatisk oppdatert..