Siste nytt

Skyteåret 2017 står for tur.

Songdalen Jff/Lk vil ønsker alle sine medlemmer, skyttere og andre som besøker våres anlegg i Songdalen, GODT NYTTÅR.

Året som har gått har det vert stor aktivitet på anlegget på Stemtjønn, leirdue utvalget har stått for den største aktivitet med mange stevner og treningskvelder. Rifle utvalget har hatt en utfordrende sesong, ikke lenge etter oppstart fikk vi problemmer med elektronikken og dermed måtte anlegget stenges og ting sendes til Sveits. Det tok desverre lang tid før dette kom opp å gikk igjen og derfor vart det en kort sesong.

Konkurransen skytterene til SJFF/SLK har deltatt på mange stevner landet rundt og under NM i Enebakk var vi en av dei største klubbene når det det gjalt deltakere.

Andreas Stausland vart nr 2 under NM i senior klassen, han vant rangeringen i Norge suverent med 399/400, som gav en sikker plass på landslaget. Han har i tillegg lagt et godt grunnlag for en ny god sesong da han går inn i sesongen med 100/100.. Vi gratulere og er veldig stolt av å kunne ha en av norges beste blant oss.

Under Veteran NM som vart arrangert første helgen i aug med over 100 deltakere gjorde Rolf Wiig reint bord og vert med dette NORGESMESTER 2016. Vi gratulerer og er stolte av å igjen ha en Norgesmester.

Leirdueutvalget har også gjort en kjempe jobb med bedrifts skytinger i 2016, vi kommer nok til å nærmes oss en totalt på over 150000 kr i inntekt på dette.

Vi har ikke fått alle tallene på bordet men det kan se ut som vi også i år passere et forbruk på over 200000 duer…

2017 vil bli et spennende år, vi skal ikke arrangere noen store mesterskap men vi skal ha mange stevner så alle skal få skytt det dei har lyst til. Vi kommer også i år til å prøve å holde opp anlegget to dager i uken for leirdueskyting etter påske. Det er ikke heilt bestemt hva dager, men det kan se ut som mandager og onsdager..

Norgesmesterskapene 2017 blir arrangert Alta med Nordisk trap og Oppdal med jegertrap og sti. Det er ikke avgjort hvor mange som reiser med vi veit att noen har tenkt å ta turene.

Songdalen Leirdueklubb har også fått flere nye skytere til klubben for 2017 sesongen, blir spennede å se hvordan dette vil påvirke nivået og vi kommer til å bli en god gjeng på stevner fremover.

GODT NYTTÅR og LYKKE TIL MED 2017 SESONGEN.