Siste nytt

Årets sesong går fort mot slutten.

Årets sesonge er begynt å nærne seg slutten, vi har 2 jegertrap stevner igjen dette året. Første stevne etter nyttår bli 7 januar med 100 skudd Nordisk Trap.

Vi har igjen jegertrap stevne 5 November og 3 desember,  påmeldingen denne disse dagene er fra kl 1100-1200. Dere kan også melde dere på leirdue.net. Veldig kjekt om dere bruker denne tjenneste da administrasjon på stevnedato blir mindre.

I nordisk trap er høst sesongen over for i år, men første stevne etter nyttår blir forhåpentleg vis 7 januar. I landslags kvalifiseringen kan en ha med et tellende resultat med seg til neste sesonge og når vi ser på denne listen ligger Andreas Stausland på første plass med 100/100. Det kan ellers nevnas at Songdalen LK vi til neste sesongen ha flere nye skytere. Vi har fått bekreftet at 8 skyttere som kommer fra Rogaland ønsker å skyte for oss i neste sesong og da vil vi etterhvert ha en god gjeng med habile skytere som kan hevde seg i flere klasser. To av disse er juniorene Thomas Hadland og Jonatan L. Bjorland, sittnevnde har også med seg et god utgangspunkten for neste år med 99 som gir en 2 pl i junior klassen..

Vi gleder oss til sesongen og ser frem til mange spennede stevner. Påmeldigen til NT stevnet blir åpnet så fort som terminlisten 2017 er klar.

Minner også om stevene på vinterhalv året kan blir avlyst på kort varsel ved større snøfall.

Ranking for 2017 sesongen Vest Agder finner du her.

Terminlisten for SJFF/SLK finner du her, gjør oppmerksom på at terminlisten er ikke godkjent ennå og derfor kan det komme noen endringer.

Klasseføringen 2017 for Vest-Agder finner du her, dette er en liste der det kan komme endringer.