Siste nytt

Andreas Stausland med ny norgesrekord.

Når 100 skudd av norgesmesterskapet var unnagjort hadde Andreas gjort det igjen!! 100 av 100 og dermed 399/400 på rankingen i Norge for nordisk trap skytterne.  Andreas vart med dette den skyteren som i løpet av sesongen har vært den klart beste og dermed Norges beste nordisk trap skyter.

Under Norgesmesterskap blir det skyt 125 duer og Andreas hadde deretter alle 125 som gav en sikker plass i finalen i senior klassen. I finalen vart det hard kamp om plassene men når serien var over sto Andreas og Jan Øivind Johansen likt og dermed var det duket for «sudden».. Her gikk det dessverre ikke heil våres vei og Jan Øivind vart dermed Norgesmester, Andreas vart nr 2.

Vi gratulere Andreas med landslagsplassen og 2 plassen i Norgesmesterskapet.

Songdalen hadde heile 18 deltakere  under NM og av disse var det noen som fikk premie i sine klasser.

Christoffer Eidstø med 116 treff i klasse B

Espen Noddeland med 115 treff i klasse B

Kim Daniel Lislevand med 113 treff i klasse C

Kim Daniel var med sitt første NM og han satte personlig rekord med god margin, i tillegg til at han skøyt sin første 25 serie under NM. Vi stilte også med en deltaker i dameklassen, Monica Eftevåg. Det er mange år siden det har skjedd og vi håper at flere damer finner veien til leirduesporten. Monica satte også ny personlig rekord og ho var også veldig nære å klare sin første 25 serie, men fikk dessverre to bom på siste plate.

En annen som var med på sitt første NM var Anders Noddeland, han endte opp med heile 87/125.. Kjempebra når en veit at gutten er kun 12 år og at det var hans første NM..

Skytingen til de andre deltakeren var for noen på et normalt nivå mens andre skuffet noe, men vi får bare legge oss i hard trening og komme sterkere tilbake. Vi kan jo se på Andreas hva som må til for å nå toppen.

5 beste skytere fra Songdalen LK.

  1. Andreas Stausland  kl A 125 treff
  2. Christoffer Eidstø kl B 116treff
  3. Arne Hjelmeseter kl A 116 treff
  4. Espen Noddeland kl B 115 treff
  5. Alf Handeland kl B 114 treff.

I lagskytingen rakk ikke noen av Songdalens lag opp. Det beste laget vart Songdalen 3 med 345 treff av 375 som gav en ca 30 plass.

Vi hadde noen fine dager og Enebakk og NM campen våres var veldig populær da vi hadde med oss både telt, stoler, tv og internet for visning av live resultater.

Neste års NM går i Alta og vi veit allerede at noen er klare for å reise opp, da skal vi prøve å få flere deltaker opp på premieplass..

Ranking for Vest Agder 2015-2016 er avsluttet og den finner du her.

Resultater for NM kan du finne her.

Utkast til terminliste for 2017 finner du her…