Siste nytt

Vellykket demo dag med Norma og Pedersen våpenlager.

Høydepunktet var hagleshowet som Kenneth Aspestrand gjenomførte, vi kjørte dette showet kl 1600 for at flest mulig skulle kunne rekke dette. I tillegg fikk vi testet både den nye konkurranse haglen fra Blaser F16 og nye rifler.

I tillegg vart der muligheter for å teste både andre hagle og rifler, norma stilte med både hagler og skudd.

Skyteshowet var veldig bra og dei som ikke tok seg tid til å komme å se dette har gått klipp av en fin halv time. Utrolig hva som går an å få til med nok trening og ikke minst var det meget imponerende og se at han kunne legge inn noe nye triks i showet. Han brukte våres flotte sportingbane og han plukket duene som både kom rett opp, mot, fra høyre og rabitt både på vanlig måte, fra hofta og bak ryggen.. Hva skal vi si når vi ser andre som sliter med å plukke dei på vanlig måte.

Vi testet også den nye haglen fra Blaser og dette viste seg å være en meget ballansert og flott hagle. Denne kan få i forskjellige modeller og løpslenger. Vi testet også blaser f3, meget god hagle.

Norma hadde også med seg sine nye skudd, Nittedal ultra i tillegg til Norma Sport. Første inntrykket var vel at der ikke var den store forskjellen og at sporten kan være et godt alternativ. Vi i SJFF kommer til å teste disse noe mer i den nærmeste fremtid og om vi får en riktig pris skal vi ikke se bort fra at vi kommer til å ta inn et parti av disse skuddene.

Pedersen Våpenlager var ogrepresentert på demo dagen. Pedersen er lokal forhandler for Norma, kan skaffe det meste og har greie priser. Dei har GRS stokker til rifler og godt utvalg i kikkerterer.

Vi håper at vi også til neste år kan få til en slik dag og da kanskje med noen flere produkter på plass…