Siste nytt

Sesongen 2016 er godt igang.

Lørdagens jegertrap stevnet vart et veldig spennende stevne med mange gode resultater. Vinner var etter en lengre omskytting vår egen Andreas Stausland, vi gratulerer. Gøy å ha en så god skyter som Andreas i klubben, da veit en hva som må presteres for å kunne nå toppen.

Andreas vant med 73 treff og det var ikke langt ned til neste Songdalen skyter nemlig Pål R. Rolland på tredje plass med 71 treff..

Søndagen vart brukt til et treningsstevne i nordisk trap og her vant Pål Sørensen med 97 treff av 100, beste Songdalen skyter vart Christiffer Eidstø med 94. Noko som var nye pers, kjempebra så tidlig i sesongen.

Atter en gang fikk vi bevist at anlegget på stemtjønn er blitt flott å skyte på og at banene er gode og gir gode resultater..

For resultatlister se www.leirdue.net.

Neste stevne blir 28 mars, 2 påskedag, da er det klart for 100 skudd landskampkval. Obs, det er førhandspåmelding og første mann til mølla får først velge lag.

Arrangører påberoper seg rette til å kunne endre på lagene om det viser seg at dette er hensiksmessig, men vi vil så langt det er mulig ikke gjøre dette.

Påmelding kan gjøres her.

Må be alle å være oppmøtt på banen senest 0845..