Siste nytt

Nye duer og skudd.

Det er nå avgjort at det vil komme et parti med Hornet duer til Norge og Songdalen jff skal få 10 av disse palle til testing og bruk. I tillegg er prisene på skudd for 2016 kommet og det viser seg at prisen har økt en god del fra 2015. Det også mulig for andre klubber å melde sin intresse om dei ønsker å ha noe av partiet. Bergen Jff skal vertfall ha 6 paller for testing og bruk.

Hornet duen kommer fra Tjekkia og har vært produsert der i mange år, duen blir solgt til 10 land og har et produsjon antall på 40 millioner pr år. Denne duen har også før vert solgt i Norge og i den forbindelse vart det utført en test der både PV, Superstar, Hornet, Clay Pigeon Company og Laport vart prøvd. Denne testen var utført i 2006 så ting kan jo ha endret seg noe, men en god pekepinn kan det være..

 

Testen gav følgende resultat:

1 Hornet
2 Clay Pigeon Company
3 PV
4 Laporte
5 Super Star

Dette vart konklusjonen fra testpanelet på Hornet duen: Testens vinner ! Veldig bra flyegenskaper i forhold til resten. Stabile gjennom hele flukten og de som gikk absolutt best i våre maskiner. Knusbarheten er veldig bra og til ettertanke og testing for dere som skyter Nordisk / Jegertrap med stål. Rillene på kanten gjør sitt til at denne dua vinner testen- disse er testens tetteste og skarpeste.

Her kan du lese heile innlegget om testet.

Så det blir spennede å se.

Når det gjelder prisen på skudd har dessverre den økt en del og om ikke prisene endrer seg betraktlig er oppfatningen at vi holder oss til merkene Eley og Steel max  dette året. Når det gjelder gamebore så har denne patronen skudd i været når det gjelder pris og derfor en mindre aktraktiv patron. Denne patronen har økt med 30 øre fra 2014.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til skyting på anlegget på stemtjønn fremover og skulle det være behov for noen typer hjelp vedr. skyting eller kjøp av hagle har vi etterhvert fått flere gode samarbeidspartnere som kan gi en grei pris på våpen..

Om noe ønsker å bestille av det som er igjen av partiet kan dere ta kontakt på tlf 40556599 eller mail