Siste nytt

Sporting banen åpnes også på onsdager.

Leirdue utvalget har bestemt at fra 1/4-2016 vil sporting banen bli åpen på onsdager. Av andre saker som vart tatt opp avgjort at vi fra 01/01-2016 vil øke serieprisen med kr 10,- pr serie.

Grunnen til dette er at prisene på både duer og skudd har økt betydelig det siste året, duene øke med 10% fra 2014-15, skuddene hadde også en god økning med ca 15% fra 14-15. Så vil det komme en økning nå med nyttår . I tillegg vil det fra årsskifte også blir innført en leie avgift på våpen på kr 25,- pr kveld, dette for at foreningen skal kunne ha våpen til utlån

SJFF kommer til neste år til å føre følgende skudd typer: Steel Max, Gamebore, Eley og et merke til. Dette er ikke bestemt ennå, men det jobbes med flere alternativer  her. Når det duer vil vi nok gå for å beholde PV duen, men det jobbes med å se om vi kan få tak i «hornet» duen om det viser seg at vi klare det, vil vi teste denne duen.

Vi har også endret navnet på NSF klubben våres, denne heter fra dags dato Songdalen Leirdueklubb.

G-max cupen 2016 vil også til neste bli arrangert etter samme regler som vi hadde i år, Første og beste serie teller og i tillegg 10 kvelder teller. Vi kommer også til å åpne opp for at medlemmer fra andre klubber kan delta. Det vil i tillegg bli arrangert Sporting cup og Vugge cup. Vi ser frem til en aktiv sommer.

Aktive  skyttere fikk også utdelt en klubbjakke som vi håper blir brukt på stevner fremover. Vi ønsker å  takke alle sponsorer til dette prosjekt.

Følgende har sponset: Aurebekk blikk, Byggmester Tallaksen, Søgne og Greipstad Sparebank, Songdalen fjellsprenging, Hortemo kolonial, Pedersen våpenlager, Dica og Leirdue.net

Fullt referat for utvalgsmøte ligger under leirdue, utvalgsmøte referater.