Siste nytt

Årets siste sjanse.

Stevne sesongen for 2015 vart noe utvidet da vi satt opp 2 ekstra stevner, lørdag 5 desember går siste stevne av stabelen. Påmelding fra kl 1100-1200. Vi kommer også  i dette stevnet til å legge inn noen flash duer. Meld deg gjerne på her til Nissestevnet.

Minner også om at sesongen 2016 starter allerede 2 Januar med Nordisk trap stevne 100 skudd, her er start tidspunktet satt til kl 1000 slik at lyset får tid til å komme på plass. Til dette stevnet ber vi om at folk melder seg på førehand. Dette kan gjøres her.

Stevnet 5 desember er et 50 skudd jegertrap stevne der de 10 beste går til finalen og om det viser seg at nivået blir like høyt som sist må en nok strekke seg til 47 skal en være sikker på plass i finalen. Vi kommer også til å bruk klassene som gjelder for 2015.

Når det gjelder flash duene kommer vi til å strø disse utover og de 5 første som treffer en slik due er kvalifisert til en egen flash finale. Det skytes kun om en premie og den som er så heldig å treffe først en flash due i finalen er den heldige vinnere. Så her kan alt bli avgjort etter enten 1 eller 125 skudd.

Vi ønsker å takke alle som i løpet av denne meget aktive sesongen for SJFF har vært på besøk hos oss på Stemtjønn, vi sitter igjen med mange fine og positive opplevelser. Vi har i løpet av sesongen fått mange positive tilbakemeldinger fra hele landet på våres flotte anlegg og anleggets baner. Dette setter vi stor pris på og ønsker alle velkommen tilbake i 2016 sesongen.

Ønsker alle en God førejulstid.julenisse