Siste nytt

Mye god skyting og Harald Flaen gjorde reint bord.

Stevnet vart gjennomført under særdeles flott forhold. Etter dei første 50 skuddene hadde 10 skyttere 47 eller bedre og dermed var det klart for en spennende og innholdsrik finale.

Vi hadde i tillegg spred rundt noen flash duer iblant duene i innleiende runde og dei fem første som traff en slik vart kvalifisert til en egnen finale. Dette vart av typene spennende finaler etter 25 skudd sto Harald Flaen og Aasmund Mykland likt med 24 treff og det var dermed duka for en sudden death. Etter 11 skudd kom avgjørelsen Aasmund bommet og bordet var dekka for Harald. Han sa tusen takk og vant..

Etter innledende skyting ledet Arnold Sundt og han fikk dermed plate 5 i siste lag, meget bra skyting Arnold. I første finale lag klarte Harald og fylle og dermed var presset lagt over på dei 5 siste, det vist seg etter hvert at ingen kunne hamle opp med Harald i dag og dermed vart det klart for store slem. Nærmest vinneren kom junioren Jonatan L Bjorland.  Vi gratulerer vinneren og alle klasse vinnerne.

Vi vil elles takke alle for god oppmøte, vi klarte å samme heile 30 skytere til dagens stevne.

Her finner du resultatlisten.

Dagens statistikk :

Bane 1: 86,67%  5 serier med 25

Bane 2: 85,80% 3 serier med 25

Totalt:  86,17%

 

NB. Neste stevne 5 des, påmelding fra kl 1100-1200.

Minner også om neste års første Nordisk trap stevne: 2 januar start kl 1000. Førehandspåmelding her..