Siste nytt

Abstines stevne Lørdag 7 Nov.2015, Nissestevne 5 des.

Det vil bli arrangert et 50 skudd jegertrap stevne på stemtjønn 7 nov. 2015. Dette stevne vil telle med i klasseføringen for 2016.

Etter ønsker fra flere om at det blir lenge til neste stevne har vi fått godkjent et jegertrap stevne. Vi kommer til å kjøre et vanlig stevne med påmelding fra kl 1100-1200 denne dagen og i tillegg vil vi spre ut noen flash duer og dei 5 første som før en flash due i ordinær skyting får plass i en egne flash finale etter at finalen er slutt. Der blir det premie til vinneren og om noe skulle stå likt etter finalen avgjøres dette med sudden. Der en er ute ved bom.

Ellers ønsker vi å utvide finalen i dette stevnet til å gjelde dei 10 beste og dermed får flere føle på dette med å være med i finale..

Vi håper dere sprer dette rundt og der er mulighet for førehandspåmelding på leirdue.net..

 

Vi kommer også til ha et nissestevne 5 des. Dette blir et likt stevne med stevnet over, det eneste er at da kommer nok julegløggen og julegodterier på banen. Kanskje også nissen, han har jo et lite tilholdssted rett inne i kommuneskogen..