Siste nytt

Gode resultater i NT stevnet.

Helga første NT stevnet vart aviklet med 57 fornøyde deltakere, det vart skudd på 3 baner med rimelig gode resultater. Vinner av av stevnet etter omskytting vart Andreas Stausland med 99 treff.

Vi må si oss fornøyd med oppmøte, det eneste beklagelige er at flere melder seg på stevner og ikke dukker opp. Det er også veldig trist å se at disse personene går litt igjen, så våres oppfordring er, har du meldt deg på  og ikke kommer, gi beskjed i god tid. Dette lager mange utfordringer på for deltakere og arrangører..

Ut fra tilbake meldingene fra stevnet var alle deltakere veldig fornøyde med banen og opplegget rundt, vi var helige og var tildelt flotte skyteforhold, det eneste som var noe å utsette på var tempraturen..

Se resultater her

Når det gjelder treffprosenten i dagens stevnet vart denne: 85,9% og 21,5 duer i gjennomsnitt.

Banene fordelte seg slik:

Bane 1: 86,21% og 21,6 duer

Bane 2: 85,6% og 21,4 duer

Bane 3: 85,9% og 21,4 duer