Siste nytt

Nye medlemmer til hagle og rifle utvalg

Vi inviterer herved alle som kunne ønske å være med i vaktlagene eller kunne tenke seg en omvisning i anlegget på stemjønn, velkommen torsdag 26 mars kl 1800.

Vi kommer til å ta en runde rundt i heile anlegget og vise frem alt som vi har og forklare litt rundt hva som  må til for å kunne drifte anlegget. Selve driftingen av anlegget er en rimelig enkel sak, så ingen må blir skremt av dette. Personer som melder seg til utvalgene blir innrullert i en vakt plan, dette medfører at en må være med max 1 kveld i mnd og drifte anlegget. Oppgavene ved drift er å passe på at det er duer i maskinene, ta imot betaling, sette opp skytelag og være ellers med i anlegget å passe på at ting går slik som det skal.

Sikkerhet er noe av det vi setter størst fokus på og vi ønsker ikke at noe skal skadde seg eller andre i anlegget..

Vel møtt til en hyggelig time på stemtjønn til torsdag..