Siste nytt

Påmeldingen til NM Nordisk Trap 2015 er startet.

Vi har etterhvert fått flere og flere påmeldinger til NM 2015 dette gleder arrangøren veldig. Vi vil oppfordre deltakere til å være flinke med å legge inn, email, tlf nr og ikke minst klasse. Arrangøreren ønsker å sende ut viktig info til deltakeren på mail når dette fines.

Kan ellers fortelle at det blir jobbet med å utvide parkeringmulighetene og i tillegg er arbeidet med våres nye bane 4 i full gang.

Om du ønsker å melde deg på, kan du gjøre dette på linken her.

Påmeldingen er ikke gyldig før betaling er registrert på konto nr : 3090.14.64266, dette må være betalt innen 1 juni 2015.

Disse har allerede meldt seg på: Deltakerliste.

Velkommen til NM.. Kan og nevne at Songdalen jeger og fiskerforening ønsker å arrangere flere Nordisk trap stevner 2015, så mulighetene for å kunne prøve banene skulle være gode. Om noe ønsker å komme på disse stevnen, ligger muligheten for å kunne parkere campingvogn eller bil på baneanlegget. Der er også tilgang til vann, toaletter og dusj.  Bare legg ved en beskjed ved påmelding eller send en mail til: hjelmes@online.no

Stevneoversikt ligger her- 

NM NT1 (2)Logo NM