Siste nytt

Åpningstider på Stemtjønn.

Baneanlegget har følgende åpningtider: Riflebanen: Tirsdager kl 1800 (er stengt i vinterhalvåret fra okt til med mars) Haglebanene: Onsdager kl 1700- ca 2000. (Er det mye folk noe lengre).                              Mandager kl 1600- ca 2000. ( Åpner 13/04-2015)  

Vi holder åpent på leirduebanen hver onsdag fra kl 1700, vi har to baner til rådighet med flomlys og en uten. Banen holdes åpen året rundt, det eneste er de dagene at været gjør til at vi ikke kommer opp til anlegget grunnet snø. Men dette blir det lagt ut melding om på hjemmesiden.

Fra 13/04 kommer vi til å holde oppe haglebanene også på mandag fra kl 1600. Vi satser da på å også kunne ha oppe sporting banen.

I fra samme tidspunkt har vi  onsdagene gående en cup på bane 3 derfor er denne banen som regel opptatt, men vi har 2 baner til rådighet for alle. Cupen har start tidpunkt kl 1600, mens de andre banene åpner kl 1700.

Vi låner ut hagler og har instruktører på banen til en hver tid. Så trenger du hjelp med noe, ikke vær redd for å spørre!

Riflebanenbane har åpent hver tirsdag fra kl 1800 i perioden fra 01/04 til 01/10. Her kan det skytes på løpende elg, elgskive og vanlig blink. Alle skiver har digital anvisning.

Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig kveld med skyting.